Kinderdagverblijf

Ieder kind heeft een natuurlijke drang om zijn talent te ontwikkelen. Op een kinderdagverblijf van Kanteel laten wij kinderen dit in hun eigen tempo en op hun eigen unieke manier doen. Of ze nu baby, dreumes of peuter zijn, altijd kijken we naar de behoefte van ieder kind. Zo kun jij je kinderen met een gerust hart achterlaten, je weet dat ons kinderdagverblijf een vertrouwde plek is.

Hoe doen we dat?

In onze verticale groep zitten kinderen van 0-4 jaar gezellig samen bij elkaar. De jonge kinderen leren hier veel van de oudere kinderen en de peuters leren hoe ze rekening moeten houden met de kleintjes. Als ze dit willen kunnen ze ook vaak helpen met klusjes of een flesje geven. In deze groep kan een baby ook in dezelfde groep als zijn grotere broer of zus zitten en blijven ze bij elkaar gedurende de dag. Onze pedagogisch medewerkers laten ieder kind kennismaken met allerlei spelmateriaal en stimuleren kinderen door samen liedjes te zingen, buiten te spelen of een gezellig spelletje te doen. We bieden activiteiten die bij hun ontwikkeling passen. Hierbij proberen we de peuters ook voor te bereiden op de volgende stap in hun leven: de basisschool. 

Hoe ziet een dag op het kinderdagverblijf eruit?

Net als bij je thuis houden wij sterk rekening met de basisbehoeften van de kinderen. De dagindeling van baby’s is helemaal afgestemd op hun leef-, eet- en slaappatroon. Als kinderen ouder worden gaan ze meer deelnemen aan het ritme van de groep. Dat betekent samen eten, samen opruimen, samen afspraken maken, het samen gezellig maken en natuurlijk samen spelen. 

Wil je meer informatie over ons aanbod?
Kijk dan op : www.kanteel.nl/locaties/kindcentrum-sterrenbosch/