Buitenschoolse opvang

Binnen KC Sterrenbosch vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Ieder kind houdt van andere dingen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de BSO als vrije tijd ervaren. Bijna niets moet, bijna alles mag! Kinderen beslissen bij Kanteel mee over de activiteiten, het speelgoed. Wij hebben ervaren dat kinderen hier heel goed over mee kunnen denken en samen beslissingen kunnen nemen. 

Verschillende activiteiten en workshops

We laten kinderen graag kennismaken met iets nieuws. Daarom bieden we verschillende activiteiten en gratis workshops aan. Van fotografie tot toneel en van natuur tot techniek. Kinderen hebben bij ons echt inspraak in wat ze gaan doen! Naast leuke activiteiten, pakken we het ook wel eens groter aan. Met meerdere locaties tegelijkertijd gaan we aan de slag met bijvoorbeeld een zomerdag of voetbaltoernooi. 

Incidentele opvang

op de BSO Wil je geen gebruik maken van structurele buitenschoolse opvang dan is jouw kind toch welkom! Dus heb je plotseling een afspraak, is de vaste oppas met vakantie of hebben opa en oma een dagje vrij? Kies dan voor onze incidentele opvangmogelijkheid. Ook wanneer jouw zoon of dochter graag eens met hun vriendjes en vriendinnetjes op de BSO willen spelen is dit mogelijk. Onze BSO is voor iedereen toegankelijk. 
 

Wil je meer informatie over ons aanbod?
Kijk dan op : www.kanteel.nl/locaties/kindcentrum-sterrenbosch/