Stel cookie voorkeur in

Buitenschoolse opvang

Op de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Kanteel kun je na school lekker samen met je vrienden verder spelen, lol maken of ontspannen op de bank liggen om een boek te lezen. Ook kun je na een drukke dag op de basisschool even rustig aan tafel je verhaal kwijt aan een van onze pedagogisch medewerkers. Alles is mogelijk. Ook kun je deze zomer weer meedoen met het zomerkamp!

Zomerkamp

Ook dit jaar kan je kind weer 3 superdagen beleven op het BSO Zomerkamp. Het kamp is van woensdag 31 augustus tot en met vrijdag 2 september. Klik hier voor het inschrijformulier en dealgemene voorwaarden.

Voor kinderen moet de BSO vooral leuk en ontspannend zijn en uitdagend en stoer. Voor de ouders is het belangrijk dat het kind op de BSO veilig wordt opgevangen en het naar de zin heeft. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de BSO als vrije tijd ervaren. Bijna niets moet, bijna alles mag en je mag meestal zelf kiezen!

Kinderen hebben echt inspraak

Kinderen serieus nemen vinden we belangrijk bij Kanteel. Daarom beslissen de kinderen mee over de activiteiten, het speelgoed en hoe de ruimte ingericht moet worden.
Wij hebben ervaren dat kinderen hier heel goed over mee kunnen denken en samen beslissingen kunnen nemen.

Hoe werken jullie?

De BSO van Kanteel onderscheidt zich door 5 unieke eigenschappen, te weten:
    •    Kinderparticipatie
    •    Rolverdeling
    •    Breed activiteitenaanbod
    •    Leeftijdsdifferentiatie
    •    Inrichting van de ruimte
Voor kinderen moet de BSO vooral leuk en ontspannend zijn of uitdagend en stoer. Voor de ouder is het belangrijk dat hun kind op de BSO veilig wordt opgevangen en dat het kind het er naar zijn zin heeft.

Wat is Kanteel Actief?

Kanteel Actief staat voor actieve opvang en vrijetijdsbesteding. Ze biedt een prettige, eigen plek voor kinderen tussen 4 en 13 jaar, onder professionele leiding. Op de pagina van Kanteel Actief kun je hier meer over lezen.

Vakantieprogramma

Tijdens de schoolvakanties is de BSO de hele dag open en zorgen enthousiaste medewerkers voor een afwisselend en actief vakantieprogramma. Daarnaast organiseert Kanteel Actief het hele jaar door activiteiten waar jou kind aan mee kan doen. 

Flexibele en incidentele vakantieopvang op de BSO

De flexibele vakantieopvang biedt je de gelegenheid om (extra) vakantieopvang aan te vragen met plaatsingsgarantie. Dit kan tot uiterlijk één maand voor aanvang van een schoolvakantie. 

De incidentele opvang kunt u binnen één maand voor aanvang van de schoolvakantie aanvragen, maar heeft geen plaatsingsgarantie. 
Kijk hier voor meer informatie en voor het inschrijfformulier klik hier.

Incidentele opvang  op de BSO

Maakt jouw kind geen gebruik van de structurele buitenschoolse opvang (BSO) van Kanteel Kinderopvang dan is het goed om te weten dat wij tevens incidentele buitenschoolse opvang aanbieden. Dus heb je plotseling een afspraak, is de vaste oppas met vakantie of hebben opa en oma een dagje vrij? Kies dan voor onze incidentele opvangmogelijkheid. 
Ook wanneer jouw zoon of dochter graag eens met hun vriendjes en vriendinnetjes op de BSO willen spelen is dit mogelijk.
Onze BSO is voor iedereen toegankelijk. 
Kijk hier voor meer informatie.
Wil je inschrijven? Neem contact op met onze locatiemanager Sabine Frieling.